Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja

Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti in naveličanosti. Reklamna majica je iz tega vidika idealen produkt, saj vaše sporočilo in reklamo prenaša na sproščen način.

Reklamna majica ni nič drugega kot hodeča reklama, ki predstavlja odlično izpostavljenost vašega podjetja na zelo subtilen način. Poleg tega, da so majice cenovno izjemno ugodne, poskrbijo tudi za vzpostavitev vizualne povezave med vami in vašimi strankami. Ko stranka obleče vašo majico, je ime vašega podjetja na ulici in brez kakršnegakoli truda, kroži med ljudmi.

Reklamne majice običajne sprehajalce spremenijo v ambasadorje vaše blagovne znamke.

Vaša naloga je, da ste pri oblikovanju majice čimbolj kreativni. Reklamne majice so na voljo v raznoraznih barvah, tako da ne boste imeli problema poiskati majice, ki je na voljo v vaših korporativnih barvah. Seveda je poleg barve majice izjemnega pomena dizajn. Če želite da bodo vaše majice padle v oči čim večjemu številu ljudi, morate z vašim grafičnim oblikovalcem pripraviti zanimiv dizajn, ki pa je konec koncev lahko sestavljen le iz logotipa vašega podjetja.

Kako uporabiti reklamne majice?

Reklamne majice vam omogočajo raznorazne načine promocije vašega podjetja. Se v vašem podjetju ukvarjate s trgovino ali storitvami? So vaši zaposleni v stiku s strankami? Sodelujete z drugimi podjetji in poslovnimi partnerji? Organizirate dogodke? To je le nekaj primerov kjer obdaritev z reklamnimi majicami poskrbi za dodatno izpostavljenost vašega podjetja.

Oblecite zaposlene

Najprimernejši in najlažji začetek marketinške kampanje z reklamnimi majicami se nahaja v vašem podjetju. V kolikor imajo vaši zaposleni stik s strankami, jih vsekakor morate temu primerno opremiti. Zakaj ne bi izkoristili prostora na oblačilih, ki jih vidi prav vsaka stranka?

Tudi če zaposleni nimajo stika s strankami, so lahko brandirana oblačila zelo koristna. Vsak zaposleni bo z veseljem prejel reklamno majico in tudi izven delovnega časa brez truda širil ime vašega podjetja.

Majice za zaposlene lahko nadgradite s personalizacijo in vsako majico opremite z imenom prejemnika.

Reklamne majice lahko razdelite med zaposlenimi in jim tako date občutek povezanosti in pripadnosti.

Obdarujte vaše stranke

Eden izmed največjih izzivov vsakega podjetja je pridobivanje novih in ohranjanje že obstoječih strank. Pri obeh izzivih so vam reklamne majice v veliko pomoč.

Želite pridobiti novo stranko? Pripravite reklamno akcijo ob kateri vsaka nova stranka prejme reklamno majico. Želite novo stranko spremeniti v stalno? Ob nakupu jih obdarite z reklamno majico.

Organizirajte nagradno igro

Kdo bi se branil brezplačnega izdelka? Nihče. Nagradne igre so izjemno učinkovit in preprost način reklamiranja vašega podjetja. Za visoko učinkovitost nagradne igre pa ni potrebna nagrada visoke vrednosti. Reklamne majice predstavljajo odlično nagrado, saj na svetu ni človeka, ki ne bi nosil majic, njihova cenovna ugodnost pa vam omogoča obdaritev večjega števila nagrajencev.

Razdelite jih

Se v podjetju odpravljate na poslovno konferenco ali sejem? Organizirate večji dogodek? Opremite se z večjim številom reklamnih majic in jih razdelite med obiskovalce. Razdelili jih boste veliko hitreje in lažje kot vizitke ali letake.

Obdarite poslovne partnerje

Promocijska in poslovna darila so izjemno pomemben del poslovanja vsakega podjetja. Z darili krepite vez med vami in vašimi poslovnimi partnerji. Nepogrešljiv del vsakega darilnega kompleta je seveda tudi reklamna majica.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri in oblikovanju reklamne majice?

Kot ste videli, so reklamne majice še vedno en izmed najbolj priljubljenih in vsestransko uporabnih reklamnih artiklov, ki so vam na voljo. Kateri pa so dejavniki na katere morate biti pozorni preden se lotite marketinške akcije z reklamnimi majicami?

  • izberite majico v barvi vašega podjetja
  • izberite kvalitetno majico, ki je udobna za uporabo, saj ste le tako lahko prepričani, da bodo prejemniki majico z veseljem nosili
  • majico opremite z elementi vaše blagovne znamke – logotip, grafika, slogan, naslov spletne strani
  • poskrbite da bodo elementi primerne velikosti – logotip mora biti dobro viden z razdalje, obenem pa ne sme biti prevelik, saj se nihče ne želi počutiti kot reklamni pano

Vabimo vas da prebrskate našo ponudbo promocijskih majic.